Ege Postası
Geri

Listede ismi olmayan Nevzat Kavalar’dan ‘yol ayrımı’ açıklaması 

Muharrem İnce'nin 2020’de Sivas'ta başlattığı ‘Memleket Hareketi’, resmi olarak partileşti ve Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Gaye Usluer, dün parti üst yönetimini açıkladı. Açıklanan listede, parti üst yönetiminde görev alması beklenen ve geçtiğimiz aylarda partisi CHP’den istifa ederek Memleket Partisi saflarına geçen Nevzat Kavalar’ın yer almaması dikkat çekti. Konuya ilişkin Egepostası’na konuşan Kavalar, Parti Meclisi’nde yer aldığını söylerken ‘yol ayrımı’ iddialarına da yanıt verdi.
Listede ismi olmayan Nevzat Kavalar’dan ‘yol ayrımı’ açıklaması 
Haberler / Yerel Politika
18 Mayıs 2021 Salı 12:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Muharrem İnce'nin 2020’de Sivas'ta başlattığı ‘Memleket Hareketi’, resmi olarak partileşti ve partinin Genel Başkanlığı’na İnce seçildi.

Partileşme çalışmalarında sona gelinmesinin ardından Parti Genel Başkanı Muharrem İnce bugün düzenlenen basın açıklamasında 40 il başkanına mazbatalarını verdi.

Öte yandan; Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Gaye Usluer, dün parti üst yönetimini açıkladı. 

Açıklanan listede, parti üst yönetiminde görev alması beklenen ve geçtiğimiz aylarda 40 yıllık partisi CHP’den istifa ederek Memleket Partisi saflarına geçen Nevzat Kavalar’ın yer almaması dikkat çekti.

"YOL AYRIMI SÖZ KONUSU DEĞİL"

Konuya ilişkin Egepostası’na konuşan  Kavalar, parti içerisinde önemli bir görevi olduğunu ifade etti ve  yol ayrımı gibi durumun söz konusu olmadığını söyledi.

Parti içinde önemli bir göreve getirildiğini ifade eden Kavalar, “Parti Meclisi’ndeyim. MYK’da değilim ama Parti Meclisi’ndeyim. İl Başkanı olmak gibi bir düşüncem hiçbir zaman olmadı. Parti Meclisinde olmak gibi bir düşüncem vardı ve girdim. Benim açımdan bir sıkıntı yok”

İl başkanlığı görevine getirilmemesinin ardından yeni partisiyle herhangi bir yol ayrımı olup olmayacağı iddialarına de net bir yanıt veren Kavalar, “Yol ayrımı gibi bir durum söz konusu değil. Biz bir yola çıktık artık ve bu yolda başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Ben bir yola çıktım ve çıktığım yolda başarı benim gururum oluyor. Bu gurur hep yaşadım ve bundan sonra CHP’nin ilke ve ideolojilerini içine sindirmiş insanlar olarak o ideolojileri Memleket Partisi’nde yaşatacağız” diye konuştu.

Partileşmenin ardından hem yerelde hem de genelde hızla örgütlenme çalışmalarına başlayacaklarını ifade eden Kavalar, hedeflerinin tek başlarına iktidar olmak olduğunu belirtti ve şunları söyledi; “Hedefimiz iktidar olmak. İzmir’de de türkiye’de de iktidar olmak için çalışacağız. 50+1 hedefiyle yola çıktık. Göreceksiniz 2-3 ay içinde Nevzat Kavalar haklıymış denilecek. Hep beraber çalışıp başaracağız.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası